ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

انفجار پمپ بنزین در روسیه ۹۱ کشته و زخمی برجا گذاشت

رسانه‌های روسی از وقوع انفجار در محل یک پمپ بنزین در شهر ماخاچکالا، مرکز جمهوری داغستان روسیه خبر دادند که حداقل ۲۵ کشته بر جای گذاشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های روسی شامل خبرگزاری «تاس» گزارش دادند، انفجاری که شامگاه دوشنبه در محل پمپ بنزینی در شهر ماخاچکالا، مرکز جمهوری داغستان در جنوب روسیه اتفاق افتاد دست‌کم ۲۵ کشته و ۶۶ زخمی بر جای گذاشته است.

 

به گزارش خبرگزاری «ریانووستی» روسیه، مقام‌های اورژانس محلی گفتند، آتش‌سوزی بعد از این انفجار تا مساحت ۵۰۰ متر مربع را فرا گرفته است و خطر وقوع انفجارها و آتش‌سوزی های بیشتر نیز وجود دارد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ویدیوهایی از این حادثه و آتش‌سوزی وسیع آن و زخمی‌های بستری شده در یک بیمارستان محلی منتشر شده است.

 

«سرگئی ملیکوف»، رئیس منطقه داغستان در رسانه‌های اجتماعی نوشت، این انفجار در پمپ بنزینی در حومه شهر ماخاچ قلعه رخ داد و متعاقب آن تیم‌های امداد و نجات و پزشکان به صحنه حادثه اعزام شدند.

 

خبرگزاری تاس نوشت، ابتدا انفجار بزرگی در تعمیرگاهی در مجاورت این پمپ بنزین به وقوع پیوست و این انفجار جرقه آتش‌سوزی در پمپ‌بنزین را زد.

 

رسانه‌های روسی همچنین از وقوع انفجار قدرتمند دیگری در محل یک میدان نفتی در غرب سیبری در روز دوشنبه خبر دادند.

 

خبرگزاری «ریانووستی» نوشت، این انفجار در میدان نفتی «تالینسکویه» در منطقه « خانتی-مانسییسک» غرب سیبری اتفاق افتاد که در نتیجه آن دو تن کشته و پنج تن دیگر زخمی شدند.

 

به نوشته این خبرگزاری، این انفجار نیز باعث آتش‌سوزی در منطقه‌ای به مساحت ۱۰۰ متر مربع شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار